Cine nu si-ar dori un semineu? – George Ginghina

Cine nu si-ar dori un semineu?

Vi s-a intamplat vreodata sa va ganditi cum ar arata casa voastra ideala? Eu fac asta destul de des. Imi place sa cred ca la un moment dat, in aceasta viata, voi avea posibilitatea de a-mi construi ceva pe placul meu, conform nevoilor si dorintelor mele proprii si personale. Mi-ar placea sa locuiesc intr-o casa cu arhitectura moderna, spatioasa, cu o curte gigantica populata de multi, multi catei.

In interior visez la o sufragerie mare, sala de mese, bucatarie in care sa imi incapa orice as putea avea nevoie, dormitor gigantic (obligatoriu cu un perete de sticla) si lista poate continua. Suna frumos, nu?

Evident, sunt constient ca nu toate dorintele mele se vor indeplini, insa exista lucruri la care sunt dispus sa renunt si lucruri la care nu sunt dispus sa renunt. Semineul din sufragerie face parte din cea de-a doua categorie!

Toata viata am fost fascinat de seminee si de fiecare data cand am dat peste unul m-am si bucurat de el. Cu siguranta, si printre voi se gasesc multi care adora acel sentiment unic pe care il ai cand stai in iarna in fata semineului si te gandesti la ale tale dar stiati ca pe semineuelectric.com gasesti toate informatiile si resursele necesare pentru a-ti transforma visul in realitate?

Avantajul unui semineu electric este ca se poate integra perfect in cadrul oricarei case fara prea mult deranj sau efort. Pe langa aspectul vizual pe care un astfel de decor ti-l ofera, placerea pe care o ai cand vezi unul nu se compara cu nimic. Exista modele care doar afiseaza flacara fara a oferi caldura propriuzisa insa majoritatea vin cu aeroterma dotata cu termostat reglabil.

Acum, evident, in functie de modelul ales, de bugetul investit, etc. semineul poate fi mai bun sau mai putin bun. Personal, nu ma bag in discutii decat daca cunosc subiectul aproape de perfectie… in cazul de fata nu se pune problema.

Ca sa concluzionam, un semineu electric te salveaza de mult chin, printre care: cumparat, taiat, transportat lemne, riscul de a-ti da foc singur la casa, de a-ti arde parchetul sau covorul, etc. Cat timp efectul este asemanator, din punctul meu de vedere un semineu electric are mai multe avantaje decat unul traditional.

 

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

2 comments On Cine nu si-ar dori un semineu?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.