Cine-i, dom'le, Radu F. Constantinescu asta? – George Ginghina

Cine-i, dom’le, Radu F. Constantinescu asta?

In ultima vreme am tot vazut articole, postari pe Facebook, tweet-uri, etc. scrise de si despre Radu F. Constantinescu. Unele publicatii (gen Libertatea) il numesc “cel mai tare blogger din Romania”, un Eminescu contemporan al spatiului Carpato-Danubiano-Pontic. Intrebarea mea e simpla: cine-i asta si de unde a aparut?

3… 2… 1… si! Hai cu hatereala!

Acum, nu ca as fi eu cine stie ce batran, mogul al industriei sau mare clasic, insa pe “vremea mea” (adica in 2009) bloggerii il idolatrizau pe Zoso. Ce s-a intamplat cu el? Unde a disparut patima cu care “fanii” il ridicau in slavi pe alte bloguri? De ce nu il mai injura nimeni? De ce nu mai sunt bloguri care sa acumuleze la doua post-uri vizitiatori cat pentru toate celelalte?

Adica cum, gagiul asta e smecher pentru ca scrie despre femei? Atata de simplu era? Asta trebuia sa fac ca sa fiu si eu “mare blogger”?!

Domnii de la Princess, hai sa va spun o chestie: si eu am blog, si eu am pus muzica atatia ani la rand, deci si eu stiu sa fac toate astea. Pe mine de ce nu ma cheama nimeni la Mamaia de 1 mai? Vreau si eu sa ma bucur de curvasareala, bautura si bagaboande!

N-am nevoie de raspuns la ultima intrebare, la Sunwaves a fost mai bine oricum. Am vazut-o pe Alina Ceusan, deci pot sa mor linistit!

Acest articol e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Va spun sincer, n-am nimic cu omul!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

2 comments On Cine-i, dom’le, Radu F. Constantinescu asta?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.