Chelsea castiga Premier League a doua oara in trei sezoane! – George Ginghina

Chelsea castiga Premier League a doua oara in trei sezoane!

Fiind echipa mea de suflet, obisnuiesc sa scriu cate un articol despre Chelsea de fiecare data cand castiga cate o competitie importanta. Ultimul trofeu important castigat este tot cel al Premier League, in sezonul 2014-2015. Daca vrei sa il citesti pe cel pe care l-am redactat atunci, o poti face apasand click aici.

Nu stiu cati dintre voi urmaresc campionatul englez; eu o fac. Fara pic de indoiala, este cel mai bun si dificil de castigat campionat din intreaga lume, iar asta nu e o chestiune de preferinta sau o parere personala, ci adevarul gol golut. Premier League este o competitie extrem de echilibrata (spre deosebire de Bundesliga unde Bayern face ravagii, Serie A unde Juventus tot castiga titlul de ceva ani incoace, Liga BBVA unde Barcelona, Real si Atletico fac legea de ai buni sau chiar Ligue 1 unde PSG-ul pana in sezonul de fata a cam castigat tot ceea ce se putea).

Daca te-ai uitat, cat de cat, la sezonul actual de Premier League atunci stii, fara indoiala, ca Chelsea a meritat sa castige trofeul din prima si pana in ultima etapa. Au fost cea mai constanta echipa dintre toate, au castigat 13 meciuri la rand si trofeul cu 3 etape inainte de final.

Toate acestea se datoreaza, fara indoiala, lui Antonio Conte care, prin tactica sa, reuseste sa aduca primul trofeu important pe Stamford Bridge chiar din primul an la carma lui Chelsea. Italianul a facut si o serie de tranferuri extraordinar de bune (Kante si Marcos Alonso) si a revitalizat jucatori precum Diego Costa sau Cesc Fabregas care nu au performat la standardele obisnuite pe parcursul sezonului trecut.

Urmeaza finala FA Cup versus Arsenal, dar am incredere ca Chelsea va iesi victorioasa si din acea confruntare!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.