Cea mai buna farsa de 1 aprilie – George Ginghina
1-aprilie

Cea mai buna farsa de 1 aprilie

1 aprilie, sau April’s Fool Day cum ii zice peste ocean, este o “traditie” (pentru ca nu stiu daca poate fi numita sarbatoare) mai mult decat idioata din punctul meu de vedere. Practic zici o bazaconie, insisti pana cand interlocutorul tau crede ceea ce spui iar dupa, cand te-ai plictisit de prostul credul, ii zici “Hahaaa, te-am pacalit, mama ce smecher sunt eu”.

Din pacate, oricat de mult as incerca, oricat de mult as evita, tot reuseste cate unul sa ma faca sa pun botul si sa musc momeala. Ce-i drept, si anul acesta s-a intamplat, dar de data asta macar a fost funny… foarte funny!

Cu toate astea, cea mai amuzanta farsa pe care am patit-o ever a venit din partea parintilor mei. Intr-un an, de 1 aprilie, in timp ce eu dormeam, s-au gandit sa trezeasca din somn panicati si sa ma puna sa ma duc repede la telefon, ca a sunat diriginta si vrea sa vorbeasca cu mine.

Faza funny e ca situatia mea scolara in momentul respectiv nu era chiar roz. Note de 2, 3 si 4, absente fara numar, profesori suparati ca deranjam orele, aveam tot pachetul. Cand am auzit cine a sunat, automat m-am gandit ca le-a zis tot si ca ma ia taica-miu in meciuri de nu ma vad (cam asta se intampla de fiecare data cand suna diriginta acasa).

Mare mi-a fost usurarea cand am ajuns in dreptul telefonului, am pus receptorul la ureche, am auzit un ton ocupat si pe maica-mea cum zicea “Pacaleala de 1 aprilieee!”.

Ei bine, in situatia respectiva cred ca mai degraba cei pacaliti au fost ei.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On Cea mai buna farsa de 1 aprilie

  • Eu zic ca farsele bune nu se fac de 1 aprilie, ci inainte si dupa. :)

    Apropo de trezit.. o data taica miu dormea si i-am zis: foc, foc, foc… a luat foc casa. S-a trezit buimac, nu stia pe unde se afla :)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.