Ce masina de spalat cu uscator ar trebui sa aleg? – George Ginghina

Ce masina de spalat cu uscator ar trebui sa aleg?

Asa cum am mentionat si intr-un articol anterior, in scurt timp ma asteapta un pas important: ma voi muta din localitate si voi locui singur pentru prima data in viata. Evident, o astfel de mutare nu se realizeaza usor, mai ales cand stiu ca trebuie sa ma apuc sa imi cumpar fel de fel de electrocasnice: fier de calcat, aspirator, masina de spalat cu uscator, eventual chiar si o masina de spalat vase!

Ei bine, cand am de facut astfel de cumparaturi eu sunt genul de persoana care sta, se documenteaza timp de cateva saptamani sau luni, urmareste o oferta acceptabila si abia apoi achizitioneaza produsul. De data aceasta insa, nu imi permit sa fac asa ceva intrucat timpul este foarte scurt.

Am auzit multe pareri pro si contra masinilor de spalat cu uscator. Multi zic ca sunt bune, ideale pentru cei cu timp limitat, care n-au cand sa vina acasa, sa scoata rufele la uscat si sa le calce mai apoi. Pe de alta parte insa, sunt si multi care se plang de acest “feature”, sa-i zic asa. Cica rufele ar fi mai greu de calcat daca au fost uscate in masina…

Cu toate astea am gasit un website interesant, in speta masinadespalatcuuscator.ro care explica foarte clar avantajele si dezavantajele unui astfel de produs precum si recomanda unele dintre cele mai avantajoase optiuni de pe piata la momentul actual. Daca sunteti in cautare de asa ceva va recomand cu caldura sa dati un click si sa va informati din sursa anterior mentionata.

Pe de alta parte, daca ar fi sa stam stramb si sa judecam drept, chiar avem nevoie de o astfel de functionalitate in contextul in care masinile de spalat din ziua de astazi pot fi programate manual sau chiar prin intermediul unei aplicatii?! De exemplu, daca as sti ca programul masinii dureaza 1 ora si jumatate iar eu voi ajunge acasa la ora 5, as programa masina sa inceapa sa spele la ora 3:30 ca la 5 cand ajung eu sa scot rufele si sa le intind la uscat.

Acum, sincer sa fiu, hai ca la uscator as putea sa renunt, dar o masina care sa imi si calce rufele o exista?

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.