Ce imi doresc in 2014 – George Ginghina

Ce imi doresc in 2014

Chiar daca m-a prins pe drumuri, sfarsitul lui 2013 s-a dovedit a fi deosebit de frumos pentru mine. Pe data de 28 decembrie (undeva in jur de ora 11:00) am plecat din Iasi spre Gura Humorului unde m-am intalnit cu prietenul de o viata Azmi. Imediat de la primele momente ale revederii ne-am amplasat strategic in cafeneaua pe care o frecventam de obicei si, cu obisnuita bere in fata, am inceput sa ne impartasim cele intamplate. Daca inainte, pe langa deja obisnuitele glume si poante pe care amandoi le avem in program nu se strecurau decat alte situatii amuzante care sa ne bine dispuna ba pe unul sau pe celalalt, de aceasta data am avut senzatia ca in conversatiile noastre incep parca din ce in ce mai mult sa-si faca loc atat anumite ganduri specifice maturizarii cat si o serie de griji si de incertitudini pe care incercam cumva sa le contracaram. A fost o revedere frumoasa si, in functie de cat de obosit voi fi maine, poate vom mai avea parte de inca una in aceasta iarna…

Ziua de 29 decembrie fusese programata de ceva timp pentru Lore si Irina, doua prietene din Oradea respectiv Bucuresti pe care le-am cunoscut pe parcursul celor 7 luni in care am locuit in Italia prin programul de practica Erasmus. Astfel m-am imbarcat in trenul cu pricina si am dat fuga, timp de o noapte, pana la Lunca Ilvei (in apropiere de Vatra Dornei / Nasaud) unde urmau ele sa petreaca revelionul. Daca la inceput am injurat CFR-ul de mama focului pentru ca am calatorit 113 KM in 3 ore, imediat ce am ajuns si le-am vazut m-am mai imbunat. Mai mult, am avut ocazia sa cunosc o serie de oameni chiar foarte, foarte misto, din toate colturile tarii. A fost o experienta simpatica, si desi mi-a fost oarecum greu sa le parasesc in ziua ce a urmat, pe data de 30 am revenit in Gura Humorului unde m-am odihnit pentru o noapte.

Si uite asa m-a gasit ajunul anului nou in Gura Humorului cand eu ar fi trebuit sa fiu in Iasi. Pentru prima data in viata, nu am fost deloc atent cand mi-am planuit revelionul si asa am ajuns sa am mai multe optiuni si sa nu stiu din care sa aleg. Am decis, in cele din urma, sa ma urc frumusel in tren si sa vin spre Iasi unde am ajuns in jur de ora 7, cu numai 5 ore inainte de marele eveniment.

2013 a fost, pentru mine, un an extraordinar de bun. 2013 a fost anul in care am locuit in Italia timp de 7 luni, 2013 a fost anul in care am deschis Createvertising, o agentie web-creative de marketing online si tot 2013 a fost anul in care m-am angajat, pentru prima data, la o companie din afara tarii si anume Startersquad.

Sper ca in 2014 sa imi mearga cel putin la fel de bine! Planuri nu imi mai fac; de acum las viata sa ma surprinda!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

6 comments On Ce imi doresc in 2014

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.