Ce cumparam toamna asta? – George Ginghina

Ce cumparam toamna asta?

Toamna… anotimpul meu preferat! Nu, glumesc, cei care citesc acest blog de ceva vreme stiu deja ca vara este de fapt preferata mea. Cel mai potrivit termen descriptiv pentru toamna, din punctul meu de vedere, este “aiurea”. Pe langa vreme, frig si altele din aceeasi categorie, toamna m-a marcat inca de cand eram copil si stiam ca dupa 3 luni de vacanta vine acel moment nasol cand te intorci la scoala…

Totusi, toamna are si partile ei bune… mai multe pentru femei, ce-i drept. Reducerile din magazine, Black Friday si alte evenimente similare parca mai indulcesc gustul amar pe care mi-l lasa acest anotimp. Noi barbatii, hai, treaca mearga, daca ni se pune pata pe ceva ne cumparam indiferent de perioada anului. Ele nu, ele vaneaza reducerile…

Toamna vezi barbati mall ca niciodata. De cele mai multe ori, scenariul este acelasi: un tip plictisit, enervat de cele 20 de sacose pe care le cara si de iubita care-i tot cere parerea in legatura cu o noua posibila achizitie (de parca ne-ar pasa; indiferent de cat de frumoase ar fi hainele ei, noua tot jos ne place sa le vedem) sta impuscat incap (probabil datorita betiei pe care a tras-o cu bajetii cu o seara inainte) pe unul dintre scaunele amplasate in mall. Venele parca i se umfla de draci, iar telefonul ii suna din 5 in 5 minute. Replica este de obicei aceeasi: “Ce faci ma tarane, iesi cu baietii la meci?”. Dupa o serie de explicatii conversatia se incheie, de cele mai multe ori, cu textul: “Sunt la cumparaturi cu a mea, nu pot vorbi acum, ne auzim mai tarziu”.

Noi, de fapt, putem vorbi si am vrea sa vorbim ca ne plictisim de ne iese pe ochi… nu putem insa. S-ar supara ea, oricare ar fi aceea.

In cazul in care esti ca mine, singur si fara iubita, probabil ca nu dai peste scenariul anterior mentionat. Poate ca iti e mai bine; la urma urmei, cine are nevoie de iubita cand ai acasa Xbox One / PS4? Nu tu?

Pai in cazul asta, daca dai putin interes si cauti niste recenzii produse ieftine cu siguranta vei si obtine niste rezultate. Eu toamna asta vreau sa devin mai responsabil si, cu putin noroc, sa ma mut singur din iarna. Am inceput deja sa imi caut apartament, mobila, electrocasnice ieftine si alte lucruri de avut prin propria gospodarie. Stam bine momentan!

Cum ar zice fostul meu profesor de fizica, “Nu uita: toamna trece, dar reducerile nu raman!”.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.