Ce cumparam anul acesta de Black Friday? – George Ginghina

Ce cumparam anul acesta de Black Friday?

Nebunia asta cu Black Friday are loc an de an… Pe de-o parte, sa zicem ca o inteleg. Pe de alta parte, sincer nu. Multi sustin ca pretul produselor care sunt afisate la reducere de Black Friday sunt, de fapt, aceleasi si in timpul anului. Sincer, n-as putea nici sa confirm asta pentru ca n-am fost niciodata atent sa analizez fenomenul.

Vrei sa-ti cumperi cel mai bun frigider acum, la super oferta? Asteapta sa vezi ce-ti pregateste Black Friday. Congelatorul tau vechi, de pe vremea lui Pazvante chiorul s-a stricat? Vineri vei putea gasi un congelator bun la un pret si mai bun. Si multe, multe altele…

Pe mine personal ma enerveaza foarte tare chestia asta… de ce? In primul rand pentru ca daca ai facut greseala de a-ti cumpara ceva de Black Friday, astepti 10 zile pana ti-l livreaza. Asta in timp ce, in mod normal, nu ar trebui sa dureze mai mult de 1-2 zile. In al doilea rand, singurele produse care m-ar interesa cu adevarat (adica anumite jocuri video pe Xbox One) nu sunt reduse.

Cel mai bun exemplu: FIFA 17. Nu sunt dispus sa platesc suma de 269.99 RON pe acest joc din principiu, pentru ca mi se pare absolut exorbitant. Este la reducere? Nu. Ce jocuri sunt la reducere pentru Xbox One? Hmm, pai hai sa vedem.

  1. PES 2015 – Asta in contextul in care ultimul joc lansat din aceasta serie este PES 2017. E redus ca-i un joc misto, nu pentru ca ar fi invechit si nu-l cumpara nici naiba.
  2. NBA LIVE 14 – Exact aceeasi poveste.
  3. The Witcher 3 – Si acesta, evident, lansat in Mai 2015, adica acum un an si jumatate.
  4. Watch Dogs – Lansat in Mai 2014… si mai bine!
  5. Dragon Age: Inquisition – Pe care l-am cumparat eu in urma cu maxim o luna si jumatate la pretul de 100 RON, si atunci, vezi doamne, la reducere!
  6. Lords of the Fallen – Aici cel mai amuzant aspect este ca acest joc a fost oferit la download gratuit pentru cei ce detin o subscriptie Xbox Live.

Iar asta ma duce in cele din urma la urmatoarea intrebare: cum de la americani se poate si la noi nu?!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.