Caut copywriter urgent! – George Ginghina

Caut copywriter urgent!

Cauti un copywriter care sa aiba experienta si sa faca treaba buna intr-un timp foarte scurt? Nu te uita mai departe, l-ai gasit deja! Ai ramas in pana de idei si ai nevoie rapid de o serie de articole pentru blog-ul personal sau blog-ul de companie? Nici o problema, sunt persoana potrivita! Ai nevoie de texte publicitare dar cum sa abordezi audienta?

Eu asta fac inca din luna iunie a anului 2008 si te anunt de la bun inceput ca nu conteaza nisa sau domeniul afacerii tale. Imi place sa scriu, imi place sa ma documentez, si imi place sa ofer servicii de calitate la preturi accesibile. Am colaborat cu peste 100 de clienti din tari precum SUA, Canada, UK, Australia, Spania, Italia sau Romania, si am invatat ca pentru fiecare business existent exista si o abordare specifica. Nu ma dau in laturi nici de la deadline-uri imposibile pentru ca stiu ca pot oferi cele mai bune servicii la orice ora din zi sau din noapte.

Indiferent cu ce te ocupi, pentru a vinde si pentru a te face cunoscut ai nevoie de cuvinte. Multi considera ca in ziua de astazi, offline-ul nu mai este relevant. Nu sunt de aceeasi parere! Intr-adevar, un fluturas impartit pe strada sau un afis lipit pe un stalp nu mai este la fel de eficient precum un website cu continut relevant, corect optmizat si eficient promovat, insa cu mesajul potrivit legatura dintre emitator si receptor se realizeaza instant, indiferent de modalitatea de comunicare.

Te-am convins? Foarte bine! Abia astept sa colaboram. Mai jos gasesti datele mele de contact:

George Ginghina

  • Tel.: +40 745 77 88 25
  • Email: me@georgeginghina.com
  • Web: georgeginghina.com

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.