Blogul are haine noi! – George Ginghina

Blogul are haine noi!

A trecut enorm de mult timp de cand nu am mai scris ceva aici. Intradevar, am mai avut si in trecut pauze de una, doua, trei luni in care nu am mai publicat nimic, insa acum ma uit ca au trecut aproape 7 si mi se pare de-a dreptul incredibil.

S-au intamplat multe in tot acest timp iar pe majoritatea sper sa am ocazia sa vi le povestesc si voua, aici. Pana una alta, haideti sa ne concentram cateva minute pe subliectul discutiei noastre de astazi.

Blogul acesta inca exista si va exista in continuare doar datorita faptului ca eu, acum exact 10 ani, asa am pornit pe acest drum numit “cariera”. Imi aduc aminte si acum: m-am inscris pe WordPress.com, mi-am ales o tema si am inceput sa scriu despre absolut tot ceea ce imi trecea prin cap la momentul respectiv. La vremea respectiva imi doream sa devin student la jurnalism si eram ferm convins de faptul ca un blog ar fi fost un antrenament bun pentru asa ceva. Intre timp, prioritatile s-au schimbat.

Datorita blogului am descoperit WordPress-ul (CMS-ul pe care ruleaza pana si astazi) si tot datorita blogului am descoperit ce inseamna Social Media. Inca de la momentul respectiv eram constient de potentialul pe care aceasta industrie il avea si am pariat pe ea ajungand astazi sa fiu unul dintre cei mai vechi oameni de Social Media din tara.

Blogul a trecut prin multe: perioade aglomerate, un cyberattack la compania de hosting, 5 design-uri diferite, etc. Cu toate astea, blogul inca exista si va exista, fara indoiala, si pe viitor. Va prezint asadar cel de-al 6-lea design de pe georgeginghina.com.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

7 comments On Blogul are haine noi!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.