Black Friday si tableta... – George Ginghina

Black Friday si tableta…

Va povesteam intr-un articol anterior despre ce tableta mi-ar placea sa achizitionez. Cum am avut parte de o saptamana extraordinar de incarcata si agomerata, nu am mai apucat, din pacate, sa mai trec si pe aici, sa aprob comentarii sau sa mai povestesc cate una alta. Totusi, ca sa fac un rezumat, dupa ce o saptamana intreaga am oscilat permanent (“Sa-mi iau aia sau aia?”) solutia a fost simpla: nu mi-am mai cumparat nimic. Nici iPad Mini, nici Samsung Galaxy Note 8.0, nici alta tableta… nimic.

Pai cum si de ce? Am ajuns la concluzia ca un astfel de device nu m-ar ajuta cu absolut nimic. M-am gandit sa-mi iau ceva mare si performant (gen Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)) pentru facultate (asta ca sa nu mai car laptop-ul de 2.58 kg dupa mine). Am realizat ca, cel mai probabil, le-as lua pe amandoua! M-am gandit si sa-mi iau ceva mic si rapid, insa cu aia ce sa fac? O folosesc numai la evenimente gen Startup Weekend?

Degeaba, si acolo merg tot cu laptop-ul! Dar daca, in loc de tableta, mi-as lua un ultrabook? Un Samsung poate, mic si usor, cu procesor i5 sau i7, 8GB RAM, placa video dedicata de 2 GB (preferabil), cu display de 13.3″, maxim 14″, si care sa cantareasca 1.5 – 2.0 kg! Ar fi un improvement, evident, fata de monstrul lenovo, de 2.58 kg, cu i3, 8GB RAM si placa video dedicata de 1 GB, pe care il “conduc” acum. Mi-ar mai placea ceva cu tastatura luminata…

Ia ca daca tot au decis ai nostri sa perverteasca Black Friday in halul acesta, poate veniti si cu o recomandare!

P.S.: Ca sa va stimulez, pe langa faptul ca voi cumpara prin link-ul vostru de afiliat (deci automat primiti comision), mai pun la bataie si un six-pack de bere!

P.S.2: Mi-ar placea ceva sub 3000 – 3500 RON!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

5 comments On Black Friday si tableta…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.