Va povesteam intr-un articol anterior despre ce tableta mi-ar placea sa achizitionez. Cum am avut parte de o saptamana extraordinar de incarcata si agomerata, nu am mai apucat, din pacate, sa mai trec si pe aici, sa aprob comentarii sau sa mai povestesc cate una alta. Totusi, ca sa fac un rezumat, dupa ce o saptamana intreaga am oscilat permanent (“Sa-mi iau aia sau aia?”) solutia a fost simpla: nu mi-am mai cumparat nimic. Nici iPad Mini, nici Samsung Galaxy Note 8.0, nici alta tableta… nimic.

Pai cum si de ce? Am ajuns la concluzia ca un astfel de device nu m-ar ajuta cu absolut nimic. M-am gandit sa-mi iau ceva mare si performant (gen Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)) pentru facultate (asta ca sa nu mai car laptop-ul de 2.58 kg dupa mine). Am realizat ca, cel mai probabil, le-as lua pe amandoua! M-am gandit si sa-mi iau ceva mic si rapid, insa cu aia ce sa fac? O folosesc numai la evenimente gen Startup Weekend?

Degeaba, si acolo merg tot cu laptop-ul! Dar daca, in loc de tableta, mi-as lua un ultrabook? Un Samsung poate, mic si usor, cu procesor i5 sau i7, 8GB RAM, placa video dedicata de 2 GB (preferabil), cu display de 13.3″, maxim 14″, si care sa cantareasca 1.5 – 2.0 kg! Ar fi un improvement, evident, fata de monstrul lenovo, de 2.58 kg, cu i3, 8GB RAM si placa video dedicata de 1 GB, pe care il “conduc” acum. Mi-ar mai placea ceva cu tastatura luminata…

Ia ca daca tot au decis ai nostri sa perverteasca Black Friday in halul acesta, poate veniti si cu o recomandare!

P.S.: Ca sa va stimulez, pe langa faptul ca voi cumpara prin link-ul vostru de afiliat (deci automat primiti comision), mai pun la bataie si un six-pack de bere!

P.S.2: Mi-ar placea ceva sub 3000 – 3500 RON!

This article has 5 comments

  1. Nicorici Alin Reply

    Si eu trebuie sa imi cumpar cat de curand o tableta, cred ca imi este foarte utila. Iti recomand o tableta Samsung sau Apple, aceste companii au cele mai de calitate tablete si telefoane.

  2. Dorian Reply

    Nu cred ca mai astept pana la Black Friday 2014 – am gasit niste oferte foarte bune pe *SPAM*. Ramane intrebarea, Lenovo sau Serioux?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *