Biosurn te transforma din om in pom – George Ginghina

Biosurn te transforma din om in pom

Zilele trecute, o prietena imi povestea despre “boala scrollului” si cum a reusit sa se vindece de aceasta. Stiti boala scrollului? Cand stai cu privirea pierduta in telefon sau laptop, pe Facebook sau Instagram si pur si simplu dai scroll down in continuu pana vezi ceva interesant? Ea imi povestea ca a renuntat la contul de Facebook si de atunci e mult mai productiva. Eu insa, datorita jobului pe care il am, nu pot face chestia asta.

Pe de alta parte, desi ma deranjeaza si pe mine destul de mult ca pierd timp intr-un mod cat se poate de inutil, uneori reusesc sa privesc si partea plina a paharului si anume ca uneori dau peste articole sau filmulete cu adevarat interesante pe care nu le-as gasi in mod normal. Un exemplu aveti mai jos:

Basically, dupa ce mori esti incinerat si amplasat in aceasta urna. Dupa, printr-un oarecare proces tehnologic, te transformi intr-un copac, pom fructifer sau ce vrei tu sa fii. Din punctul meu de vedere, decat sa imi pun familia si apropiatii in situatia in care sa vina la mine la mormant as prefera sa isi aminteasca de mine atunci cand culeg roadele unui pom fructifer din gradina.

Ideea mi se pare foarte, foarte misto si sper sa prinda la public!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.