Bateriile externe Anker sunt absolut minunate! – George Ginghina

Bateriile externe Anker sunt absolut minunate!

Nu sunt genul de persoana care sa se lase usor impresionat de catre un produs anume insa as vrea sa incep acest articol prin a ma declara fanul nr. 1 al bateriilor externe produse de Anker. Eu am primit-o pe a mea (cea din imagine) in urma cu aproximativ 3-4 luni, iar de atunci suntem nedespartiti unul de celalalt!

Din seria Anker PowerCore exista doua modele care v-ar putea interesa: modelul de 10.400 mAh (cel din imagine) sau modelul de 15.600 mAh care poate fi vizualizat aici. Diferenta dintre cele doua? Primul are 4 incarcari disponibile, al doilea in jur de sase. Primul este portabil si incape fara nici o problema in buzunarul de la spate al unui blug, al doilea… well, not so much.

O baterie Anker are cateva avantaje majore in fata oricarui alt no name de pe piata. Poate cel mai important dintre acestea este ca bateria dispune de fast charging si iti poate incarca telefonul exact ca si cum s-ar incarca de la orice priza, cu incarcatorul original. Am facut un test la un moment dat (baterie Anker vs. incarcator Samsung, ambele cabluri folosite erau tot Anker iar telefoanele Galaxy S5): diferenta intre cele doua ar fi de aproximativ 3% in favoarea “prizei”.

Un alt aspect care imi place in mod deosebit cand vine vorba de aceasta baterie este faptul ca are 2 USB-uri. Astfel, in cazul in care iesi cu un grup de prieteni la cafea iar doi dintre acestia sunt cu bateria aproape pe zero (credeti-ma, acest scenariu se intampla destul de des) faptul ca poti pune ambele telefoane la incarcat in acelasi timp reprezinta mare lucru.

In concluzie, pretul de 130 RON este mai mult decat justificat pentru ceea ce ofera acest produs. Recomand cu incredere!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.