Aspirator normal sau aspirator cu apa? – George Ginghina

Aspirator normal sau aspirator cu apa?

In calatoriile mele pe “valurile” internetului zilnic reusesc sa descopar cate un produs nou si inovativ care imi atrage atentia. Inteleg totusi ca aspiratoarele cu apa exista de ceva ani pe piata si nu sunt tocmai o noutate a momentului sau o inovatie a electrocasnicelor. Cu toate astea, eu nu stiam de ele si chiar am ramas perplex cand le-am descoperit.

Acum, din ce am citit eu, nu sunt tocmai aspiratoare cu apa, adica nu improasca si ulterior aspira apa. Daca am inteles bine, tot praful aspirat trece printr-un filtru cu apa. In acel moment praful ramane blocat in aspirator si nu imprastiat in toata casa, asa cum se intampla cu majoritatea aspiratoarelor traditionale. Din cate am inteles, un astfel de aspirator este indicat in mod special persoanelor care sufera de alergii si altele similare.

Daca am reusit, intr-un fel sau altul, sa iti trezesc interesul in ceea ce priveste asipratoarele cu apa, iti recomand sa accesezi http://aspiratorcuapa.com/ iar acolo vei putea gasi toate informatiile posibile si imposibile despre acest tip de produs, precum si o serie de recomandari din partea unor experti in “domeniu”.

Din moment ce nu am testat pana in momentul de fata un astfel de aspirator, n-as putea sa imi dau cu parerea daca merita investitia sau nu. Tot ce pot spune este ca, fara indoiala, ideea mi se pare deosebit de interesanta si cel putin in teorie ar trebui sa curete mai eficient decat un aspirator traditional.

Cu toate astea, intrucat contine si un oarecare rezervor cu apa, ma gandesc ca un astfel de aspirator trebuie sa fie relativ voluminos, deci proabil nu este tocmai potrivit pentru cineva care locuieste intr-o garsoniera sau intr-un apartament de 2 camere iar spatiul de depozitare este limitat.

In schimb, prin eficienta cu care (probabil) curata, daca esti genul de persoana foarte sensibila la alergeni (cum e mama mea, de exemplu), sunt ferm convins ca genul acesta de aspirator iti poate imbunatati viata in mod semnificativ.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.