Apple lanseaza iOS 7 pe 10 septembrie – George Ginghina

Apple lanseaza iOS 7 pe 10 septembrie

Veste buna pentru utilizatorii de iPhone: conform companiei ce se afla in spatele serviciului Siri, Nuance, noul iOS 7 va fi disponibil pentru toti utilizatorii pe data de 10 septemebrie 2013. Aflat deja in stadiu beta, ziua de lansare a noului iOS 7 este aceeasi cu ziua de lansare a noilor modele iPhone: iPhone 5C si iPhone 5S. Referitor la ultima informatie nu exista nici o declaratie oficiala, insa cam toate zvonurile dicteaza in aceeasi directie. iPhone 5C va fi varianta low cost a noului iPhone 5S.

Fiind utilizator de Android inca de la versiunea 2.3.5 si fericitul posesor al unui Samsung Galaxy S4, sunt constient ca nu pot oferi o parere fair despre noul iOS 7. Din punctul meu de vedere, toti baietii astia care se bucura pe internet de noua varianta a sistemului de operare produs de Apple nu merita sa li se acorde nici un fel de atentie, mai ales in cazul in care iOS 7 este semnificativ copiat dupa Android din toate punctele de vedere. Dupa ce toti fanii Apple tipau “Hotie!” atunci cand nu era cazul, mi se pare foarte amuzant sa-i vad in situatia data!

Dar nu mai are nici un sens sa balabarim despre treaba asta. iOS 7 se lanseaza pe 10 septembrie… si ce? Noi sa fim sanatosi!

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.