Alta viata la Bucuresti... – George Ginghina

Alta viata la Bucuresti…

Weekend-ul trecut am avut sansa sa imbin utilul cu placutul si profitat din plin de treaba asta. Nu mai parasisem Iasi-ul inca din luna decembrie, cand am fost intr-o excursie de cateva zile pana la Sinaia si simteam teribil nevoia de un “city escape”. Acum, intrucat mi s-a ivit o oportunitate de colaborare destul de interesanta in ceea ce priveste Createvertising am zis “De ce nu?!”.

Mentionez inca de la bun inceput ca motive existau, suficiente as spune eu. Un grup mare de prieteni de-ai mei urmau sa plece la Bucuresti pentru un event la Romexpo, o apropiata prietena de-a mea ma astepta deja in vizita de o buna bucata de vreme iar pe langa asta mai exista si sansa de a prelua un nou proiect la Createvertising.

De fiecare data cand ajung in Bucuresti am acelasi feeling: parca ma umplu de viata subit si ma apuca cheful sa fac absolut orice. In Bucuresti, la orice ora din zi sau din noapte ai activitate. Indiferent ca vrei sa mergi undeva sa bei o cafea, sa joci biliard sau un meci de FIFA cu baietii pe Xbox, ca ai chef de o tura pe pista de carting sau pur si simplu iti surade ideea de a incerca un nou local cu muzica buna si live, ai aceasta posibilitate… si nu numai!

In Bucuresti, spre deosebire de Iasi, ai alternative.

In Bucuresti, spre deosebire de Iasi, lumea este vie si are timp respectiv chef de activitate.

In Bucuresti nimeni nu sta niciodata, nici macar seara tarziu sau dimineata devreme.

In Bucuresti nu e ca in Iasi, cand seara de seara ajungi cu cate 2-3-4 prieteni intr-o masina iar intrebarea “Ok, acum ce facem?” nu primeste in mod constant un raspuns creativ.

In Bucuresti nu cheltui o caruta de bani pe taxi.

De aceea imi place in Bucuresti si nu in Iasi…

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.