Acel moment cand parintii tai sunt niste dobitoci – George Ginghina

Acel moment cand parintii tai sunt niste dobitoci

Filmuletul pe care urmeaza sa il vedeti a strans aproximativ 20.000.000 de vizualizari in numai 2 zile de cand a fost publicat si reprezinta o fetita muscata si trasa in apa de catre un leu de mare. Inainte de a comenta pe marginea subiectului am sa va invit sa il vizionati. Punctul culminant are loc la 01:35.

Banuiesc ca imi dati dreptate cand spun ca fetita nu are nici un fel de vina. Din video, aceasta pare sa aiba 11-12 ani, deci nu poti sa ai pretentii prea mari de la ea. Insa parintii ce scuza au?!

Indiferent ca vorbim de un soarece, de o pisica, un caine, o vaca sau, in cazul de fata, un leu de mare, nu poti avea incredere intr-un animal… mai ales salbatic! Eu personal, chiar si fara sa vad acest video, nu mi-as lasa copilul sub nici o forma in apropierea unui leu de mare, indiferent ca pare sau nu prietenos.

Din fericire, in urma acestui incident nimeni nu a fost ranit.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.