3 ani la mare de 1 mai... – George Ginghina

3 ani la mare de 1 mai…

Inca de pe la vreo cinci sau sase ani, eu am fost absolut fascinat de 1 mai la mare. La vremea respectiva, neavand calculator, internet, sau alte tehnologii avansate, timpul pe care nu il petreceam afara era dedicat televizorului. Cam in perioada asta, cand incepeau reportajele cu poporul care se distreaza necontenit pe litoral, eu muream de ciuda… Ai mei ma invatasera foarte clar: la mare se merge vara, lunile de vara sunt iunie, iulie, august, bottom line, ce naiba sa faci la mare de 1 mai?! Nici eu nu intelegam prea clar treaba asta, insa mi se parea extraordinar de nedrept ca unii se distrau de acum iar eu trebuia sa astept vara…

Primul 1 mai pe care chiar am vrut sa il petrec la mare da’ nu m-au lasat ai mei a fost cel din 2012. Ce-i drept, la vremea respectiva nici nu prea am avut ce comenta din punctul asta de vedere. Stiam ca daca as fi fost cum trebuie la scoala, iar cu materia la zi pentru BAC, cu ceva munca de convingere m-ar fi lasat. Hai sa zicem ca n-am fost tocmai un elev model iar ca decizia lor, la momentul respectiv, a fost una inteleapta.

2013 am stiut ca este anul meu si nu aveam de gand sa il ratez sub nici o forma. Fiind plecat cu ERASMUS in Italia la momentul respectiv, n-am prea petrecut 1 mai ci mai degraba primmo maggio. Am fost in Rimini, a fost foarte misto, seara am facut un foc de tabara pe malul marii in Barletta, un orasel de pe langa Bari, etc. Chiar daca pare same shit in different colors, la italieni parca nu se lasa cu asa destrabalare.

2014 a fost GRANDE. Primul 1 mai pe care l-am petrecut asa cum am vrut, acolo unde am vrut… la Mamaia. Anul trecut am plecat de joi noaptea si am ajuns acolo vineri dimineata. Din momentul in care ne-am dat jos din tren, parca se schimbase ritmul… Tin minte ca ne-am dus pana la hotel, am lasat toate cele, iar dupa eram pe plaja la Kudos. Zilele urmatoare le-am petrecut la Sunwaves, ascultand crema DJ-ilor de muzica electronica din intreaga lume, iar saptamana urmatoare, abia luni noaptea luasem trenul inapoi spre casa.

Ceea ce ati citit pana acum nu este decat o introducere. Asa cum fac si atunci cand povestesc, m-am luat cu vorba si aparent m-am lungit cam prea tare. Ideea este in felul urmator: 2015 este al doilea an consecutiv in care merg la mare de 1 mai. In 2014, la Sunwaves 15 mi s-a parut absolut extraordinar si m-am distrat ca un nebun. Anul asta, la Sunwaves 17… mhhh, sa zicem doar ca nu prea.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

2 comments On 3 ani la mare de 1 mai…

  • Eu am renuntat la 1 mai la mare!!!!Deoarece am fost cam cinci ani consecutivi, asa ca anul acesta m-am mutat la munte, unde a fost distractie mult mai multa.Deci concluzia nu stationa prea mult cu 1 mai la mare!!!

  • Am dat peste blogul dvs. in urma unei cautari pe Google.
    Rar mai gasesti opinii asa transparente si naturale precum cea publicata de dvs.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.