2 Kinds of... Oameni – George Ginghina

2 Kinds of… Oameni

Tumblr a reprezentat un succes in ceea ce priveste Social Media, mai ales in randul femeilor. Pe mine, insa, nu prea m-a prins. E de inteles oarecum, eu fiind obisnuit cu WordPress inca din 2008, ar fi fost putin culmea sa devin interesat de Tumblr cand nici Drupal, Ghost sau alte CMS-uri mult mai ok dezvoltate nu m-au facut sa renunt la cel cu care am inceput.

Totusi, astazi am descoperit cel mai smecher Tumblr din ultima vreme, asta chiar pe blog la Costin. Se numeste 2KindsOfPeople iar in traducere libera ar insemna “doua tipuri de oameni”.

Ce se intampla acolo? Pai, prin numeroase imagini gen cea cu pizza pe care am atasat-o si eu la acest articol se subliniaza diferentele dintre oameni. De exemplu, haideti sa aruncam o privire la asta:

Stanga sau dreapta? Eu dreapta, exact ca si in cazul imaginii cu pizza. Imi place foarte mult faptul ca imaginile sunt realizate mereu in acelasi stil, abordand tehnica de design “flat”.

Pentru mai multe exemple te invit sa arunci un ochi aici.

George Ginghina, 25 de ani, din Iasi dar recent mutat in Bucuresti. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.

1 comments On 2 Kinds of… Oameni

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.