Nokia 3310 – nou vs vechi

Am asteptat sa redactez acest articol pentru ca, in urma lansarilor, in general, nu prea poti sa iti faci o opinie concreta in legatura cu un nou device. Nokia 3310 este un gigant al telefoanelor mobile, atat prin prisma popularitatii de care s-a bucurat pe parcursul anilor ’90 cat si datorita faptului ca ulterior, odata cu era tehnologiei, a devenit unul dintre cele mai populare subiecte de viral.

Sincer sa va spun, pe mine ma bucura enorm ca Nokia inca exista pe piata, desi are o cota infima comparativ cu Apple sau Samsung. M-am bucurat si atunci cand au fost cumparati de Microsoft insa timpul ne-a confirmat ca nu a fost cea mai buna decizie posibila.

Pe parte de design, noul dispozitiv este aproximativ asemanator cu cel vechi, deosebindu-se doar prin forma rotunjita. Ca si caracteristici tehnice, noul 3310 are display color, contine camera foto / video incorporata si ruleaza same old Symbian.

Din punctul meu de vedere, noul 3310 are sanse foarte mici sa fie un succes mai ales in contextul in care aproape toata lumea, in ziua de astazi, detine un smartphone.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *