1 mai cuminte decat altii…

De ce sa mergi la mare de 1 mai? Ce sa faci? Nu vezi ca-i frig? Ca ploua? N-ai cum sa faci baie; e rece apa… E aglomerat, vin toti bucurestenii! Astea sunt numai cateva dintre cliseele pe care m-am tot obisnuit sa le aud pe parcursul ultimilor ani.

Mie sincer imi face o deosebita placere sa merg la mare de 1 mai. Am fost in 2013, 2014 si 2015, dar anul trecut si anul asta am tras chiulul. Anul trecut sincer nu mai retin care a fost motivul pentru care nu am mers insa anul acesta pur si simplu nu am vrut… am refuzat vehement pe toata lumea!

Ocazii au existat nenumarate… aveam cu cine sa merg, aveam cu cine sa stau, dar cumva am decis ca ar fi mai bine sa fiu cumintel anul acesta. Retrospectiv vorbind, poate ca n-a fost o idee tocmai rea, dar nu cred ca as putea descrie in cuvinte cu cata ciuda ma uitam la filmuletele de pe Facebook la multimile de oameni care se distrau la Sunwaves 21 sau la Kudos. Recunosc, a cam crapat ranza in mine…

De ce sa mergi la mare de 1 mai? Cu siguranta nu pentru vreme, plaja sau scaldat in mare (mai ales in contextul in care cu o saptamana inainte a nins jumatate de tara). Nu, de 1 mai mergi la mare pentru distractie, petreceri, cluburi si animaleala.

As indrazni sa spun ca litoralul romanesc este mult mai placut si distractiv de 1 mai decat este pe parcursul sezonului estival… dar anul acesta am fost (1) mai cuminte decat in ceilalti!

This article has 2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *